Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi

WEB https://tosyacal.meb.k12.tr
Adres : İbni Selim Mah.F.Çakmak Sok.No26/A Tosya / KASTAMONU
VİZYON : Kurumumuz paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile gelecekte; Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren,sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren,modern normlara eşdeğer eğitim veren örnek eğitim kurumu yapmaktır
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş,çağdaş,demokratik lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş,milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili,yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:10 Öğrenci Girişi 08:20 Ders Başlangıcı 11:35 Öğle Arası 12:55 Öğrenci Girişi 13:00 Ders Başlangıcı 16:10 Ders Bitişi
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz